Prefa

prefa

PREFA alumíniumszalagok és -lemezek jól alakítható alumíniumötvözetekből készülnek. A színes bevonat Coil-Coating eljárással készül, és tartósan időjárásálló. A könnyű és biztonságos megmunkálhatóság következtében ideálisan alkalmazhatók oromzat- és vápa-kialakításokhoz, kéményszegélyek, tetőablak beépítő keretek, valamint álló tetőablak burkolatok készítéséhez stb. Legyen szó bitumenes zsindelyekről, pala- és cementlapokról vagy agyag-, illetve betoncserepes tetőfedő anyagról, a PREFA alumíniumszalagok és -lemezek gondoskodnak az igényes megjelenésről és harmonikusan alkalmazhatók szín az színben megoldással vagy kontraszt színekkel.

Prefa szin 

Természetesen a jól bevált PREFA tartós tetőhöz is kaphatók a szükséges kiegészítő szalagok és lemezek a megfelelő lakkminőségben. A tetőn való alkalmazás mellett a PREFA alumíniumszalagok és -lemezek kiegészítő elemként a homlokzatoknál is alkalmazhatók (ablakkeretek, ablakpárkányok, lezáró és csatlakozó elemek stb.)

Fontos: Az eltérő lakkminőségek és korcolási tulajdonságok miatt feltétlenül kerülni kell a szalagok és lemezek keverését más alumíniumszalagokkal.

A színes bevonatú PREFA alumínium félkörszelvényű ereszcsatornákkal kombinálva 9 standard színben és 4 méretben esztétikailag szép komplett megoldások érhetők el.

 

A Prefa

 A PREFA Aluminiumprodukte GmbH cégen kívül nincs még egy olyan vállalat, amely az elmúlt 60 évben az alumínium tetőfedési és homlokzatburkolati rendszerek fejlesztésével, gyártásával és értékesítésével az osztrák országhatárokon túl is nevet szerzett volna magának. Ez a lendületesen növekvő, innovatív vállalat ma sikeresen jelen van 16 európai ország piacán. Az alsó-ausztriai Lilienfeld melletti Marktlban letelepedett PREFA csoport 320 dolgozót foglalkoztat - közülük 180 személyt Ausztriában. A több mint 4000 kiváló minőségű PREFA alumíniumterméket kizárólag Ausztriában és Németországban gyártják.

A PREFA alumíniumtermékek alapanyaga az EN 1396 szabvány szerinti ötvözet.

A Classic elemek, Zsindely elemek, Rombusz elemek, félkörszelvényű ereszcsatornák, lefolyócsövek és lemezek bevonata Coil-Coating eljárással készül és megfelel a brüsszeli székhelyű ECCA (European Coil Coating Association) szigorú előírásainak. 40 év garancia a PREFA Classic elemek, PREFA Zsindely elemek és a PREFA Tetőfedő rombusz alumínium alapanyagára törés, rozsdásodás és felfagyás ellen, természetes környezeti igénybevétel és épületbádogos által végzett szakszerű beépítés esetén.

Prefalz - prefa fémlemezfedések

 tetofedes

PREFALZ ® hajlékonyságának köszönhetően könnyebben formálható, mint a legtöbb hasonló korcolt anyag. A tervezőknek számos kreatív felhasználási lehetőséget kínál a tető és homlokzat kialakításához.

Javaslat: A tartószerkezet hajlásszögét lehetőleg 7º-nál (13%) nagyobbra kell tervezni.

A feldolgozás a bádogos szakma irányelvei szerint történik.

TERMÉKELŐNYÖK

 

-Széles választékú PREFA rendszer-tartozékok (hafterek, hófogó, ...)

-Sokoldalúan alkalmazható - a lebegő íves tetőtől a bonyolult tetőfelépítményekig, kupolatetőkig vagy nagy felületű tetőkig

-13 standard szín raktárról kapható

-Sima és stukkó felülettel szállítható

-Tartósan megmaradó minőség

-Gazdaságosan, egyszerűen és problémamentesen feldolgozható alacsony külső hőmérsékleten is (0 °C alatt is)*

-Csekély súly (kb.1,23 kg/fm = kb. 1,89 kg/m² - 650 mm szalagszélességnél)

  • -Hosszú élettartam
  • -Teljes egészében újrahasznosítható
  • -Nem rozsdásodik
  • -Kívánságra (csak sima) védőfóliával is szállítható

* a hőtágulást figyelembe kell venni!

Prefa ereszcsatorna 

PREFA felületnemesítés garantálja az értékállóságot és a hosszan tartó minőséget. Kemény gyakorlati igénybevétel mellett sok év elteltével is működőképesek és szépek maradnak.

PREFA félkörszelvényű ereszcsatornák évtizedek óta bizonyítanak, a részletekre is kiterjedő kifinomult megoldásokkal mindenkit megnyernek. A 11 standard színt és minden kívánt különleges színt (RAL és NCS színrendszer) felvonultató széles kínálati paletta gyakorlatilag minden kialakítási változatot lehetővé tesz. A szín a színben megoldástóla kontraszt színekkel kihangsúlyozható érdekes építészeti megoldásokig - minden lehetséges.

A PREFA félkörszelvényű ereszcsatornákat színes bevonatú alumíniumszalagokból gyártjuk. A PREFA alumíniumtermékek alapanyaga az EN 573, illetve a DIN 1725 szabvány szerinti ötvözet. A félkörszelvényű ereszcsatornák és lefolyócsövek bevonata Coil-Coating eljárással készül és megfelel a brüsszeli székhelyű ECCA (European Coil Coating Association) szigorú előírásainak.

- 30 °C-tól + 80 °C-ig

tartósan hőmérsékletálló termék megfelel a kültéri építészet követelményeinek. A lakkréteg alakítható és az általános időjárási hatásokkal szemben ellenálló. A Coil-Coating gyártást szigorú minőségellenőrzés kíséri. A rétegvastagság, fényességi fok, színárnyalat, lakkréteg szilárdsága, festék tapadása, festék kötése, alakváltozási ellenállás és festékkikeményedés fontos vizsgálati kritériumok. Ehhez jön még a tartós viselkedés vizsgálata sópermet teszttel és a szabadban, természetes időjárási viszonyok között.

A PREFA FÉLKÖRSZELVÉNYŰ ERESZCSATORNÁK ELŐNYEI:

  • -korróziómentes és hosszú élettartamú, mert alumíniumból készül
  • ->bevizsgált eredeti minőség
  • -11 standard szín és a különleges színek kreatívan alkalmazhatók
  • -különösen karbantartásmentes
  • -széles választékú ereszcsatorna-tartozékok

Félkörszelvényű ereszcsatorna méretek (elemhossz 6 m):

25-ös, 28-as, 33-as, 40-es

Alumínium lefolyócsövek (elemhossz 3 m):

Ø 80 mm, Ø 100 mm, Ø 120 mm, Ø 150 mm

Kulcsszavak: prefa, prefa csatorna, prefa lemez, prefalz, színes alumínium lemez,  alu lemez, prefa alu, prefa fémlemezfedés, prefa árak, prefa árlista, Prefa fémlemez kész és félkész termékek kereskedelme, prefa fémlemez fedés, prefa csatorna rendszer, színes alu

Free Joomla! templates by Engine Templates