huhrenfrderues

Lindab termékek

logo

Referenciák:

lindab tarsashaz

Társasház

A Lindab egy nemzetközi cégcsoport, amely svédacél lemeztermékeket, illetve ehhez kapcsolódó építési rendszereket fejleszt, gyárt, értékesít. A cégcsoport tevékenysége három üzletágon belül koncentrálódik: Profil, Ventiláció, és Building Systems épületrendszerek. A Lindab termékeket a magas minőség, könnyű szerelhetőség, az energiaforrások hatékony kihasználása, környezetvédelmi tudatosság és a magas színvonalú szolgáltatás jellemzi. 

Lindab Profil
Könnyű acélszerkezetes termékek és rendszerek mind az ipari mind a lakossági piac számára. Komponens termékek, mint ereszcsatornák, fémlemez tetők, ipari tető- és falburkolatok számos profilban és kivitelben, valamint komplett integrált rendszerek – födém, tetőfelújítás, falváz rendszerek, Z-C-U gerendák, SBS kisépület rendszerek.
 
Ventiláció
A Lindab Ventiláció komplett szellőztetési megoldásokat biztosít, az egyedi elemektől a teljes belső klíma rendszerekig: kör és négyszög keresztmetszetű légcsatorna rendszerek, szabályozók, kifúvófejek, tűzcsappantyúk, ipari porelszívó rendszerek, rögzítőelelemek, befúvók, elszívók, anemosztátok, VAV elemek, klímagerendák, hűtőgerendák, hűtő- és fűtőpanelek, kör és négyszög keresztmetszetű hangcsillapító elemek. 

Building Systems
Előre gyártott acél épületrendszerek. Átfogó építészeti megoldás, amely magába foglalja a külső burkolatot és a falak, illetve födémek teherhordó szerkezetét, valamint a kiegészítő komponenseket. 
trapez

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre hogy akcióinkról és egyéb fontos híreinkről időben értesülhessen!

szimetal ev

Szilágyi Tamás Egyéni Vállalkozó

Portfólió

 
 

ujmopalyazat

A Sansz2002 Egyéni Vállalkozás eszközbeszerzése

Pályázat ismertetése

© Metalbörze Kft. 2020
Free Joomla! templates by Engine Templates